YPSN logo met web Menu

Baartmans banner 2

Op zaterdag 2 juni om 14:00 uur demonstreert niemand minder dan klaviervirtuoos Peter Baartmans de nieuwste digitale piano's van Yamaha, waaronder de Yamaha CSP-serie en de Yamaha CVP-serie in onze showroom in Alkmaar.

CSP
De Yamaha CSP-serie is mi
sschien wel de meest revolutionaire piano-serie van dit moment. Kenmerkend voor deze nieuwe lijn van Yamaha is dat de bediening vrijwel geheel via de applicatie Smart Pianist op uw iPad of Android tablet verloopt. Hiermee gaat er een wereld van mogelijkheden open aan klanken, begeleidingsstijlen en effecten.

CVP

De Yamaha CVP-serie behoort tot de best klinkende, best spelende en meest uitgebreide modellen uit de Clavoniva-reeks. Dankzij de toegankelijke bediening, nu ondersteund door een kleurenscherm, heeft u in een handomdraai de gewenste klanken gevonden. De serie biedt maar liefst 1286 verschillende instrumentklanken van hoge kwaliteit en 310 begeleidingsstijlen. Sluit eventueel een microfoon aan om versterkt mee te zingen.

Interesse?
Bent u geinteresseerd in een kwalitatief hoogwaardige digitale piano en bent u er nog niet zeker van welk model bij u past? Dan is dit de ideale mogelijkheid om samen met kenner Peter Baartmans de Beste keuze te maken. Tijdens de gratis demonstratie leert hij u alles over de nieuwste modellen van Yamaha. Ook na afloop kunt u met uw vragen bij hem terecht.

Gratis toegang
Van harte nodigen wij u uit voor deze presentatie in onze showroom in Alkmaar. Toegang is gratis, maar reservering gewenst via 072 - 541 44 00.

Demonstratie Peter Baartmans bijwonen?

Ja, ik ben erbij op zaterdag 2 juni om 14:00 uur!
Aantal personen

Uw gegevens

Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Mobielnummer:
E-mailadres:

Aanvullende informatie, opmerkingen of vragen

YPSN logo zonderschaduw payoff dia-01


Een piano of vleugel is geen dagelijkse aanschaf. Integendeel, het is een investering voor vele jaren en dat vraagt om een zorgvuldige en weloverwogen beslissing. Die begint bij de keuze van uw leverancier. Laat u daarom uitgebreid voorlichten door vakmensen met passie.

Robijnstraat 5 1812 RB ALKMAAR HofYpma logo-01

Tel 072 541 44 00
E-mail info@ypmapianos.nl

Wij steunen

logo wit