YouTube iconSFacebook iconS Telefoon

YPSN logo met web Menu

Petrus Ypma banner

Dag en nacht spelen op een akoestische piano zonder iemand te storen? In de maanden juni en juli profiteert u van € 1.500,00 korting op de Petrus Ypma 118 Smaragd incl. silent systeem!

PY 118 Smaragd QT

Silent piano's of stille piano's zijn piano's die u ook geheel geluidloos kunt bespelen. Als u in stilte wilt oefenen, activeert u het ingebouwde Silent Systeem. De hamers worden dan opgevangen net voor ze de snaren raken; de bewegingen van de toetsen en de pedalen worden doorgegeven aan een digitale klankmodule, die alles wat u speelt via een hoofdtelefoon ten gehore brengt - en uw huisgenoten of buren horen niets. Zowel piano's als vleugels zijn met een dergelijk systeem uit te rusten.

SilentaxibannerNatuurlijk toucher

Bij een silent piano of vleugel behoudt u het speelgevoel van een akoestisch instrument. Het enige verschil is dat bij inschakeling van het Silent systeem u uw spel door een hoofdtelefoon hoort, en niet via de snaren en de zangbodem van het instrument.Voordelen

De voordelen van een piano met een silent syteem zijn:

  • U beschikt over een akoestisch en een digitaal instrument ineen
  • Het digitale 'instrument' neemt geen extra plaats in
  • U hoeft zich niet aan een andere speelaard aan te passen.
  • U kunt geluidloos spelen, op elk gewenst tijdstip
  • Het systeem biedt meerdere uitbreidingsmogelijkheden

Probeer het zelf!

Probeer in onze uitgebreide showrooms de verschillende modellen zelf eens uit. Wij nodigen u van harte uit en zien u graag binnenkort in onze showroom!

YPSN logo zonderschaduw payoff dia-01


Een piano of vleugel is geen dagelijkse aanschaf. Integendeel, het is een investering voor vele jaren en dat vraagt om een zorgvuldige en weloverwogen beslissing. Die begint bij de keuze van uw leverancier. Laat u daarom uitgebreid voorlichten door vakmensen met passie.

Robijnstraat 5 1812 RB ALKMAAR HofYpma logo-01

Tel 072 541 44 00
E-mail info@ypmapianos.nl

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.