Roland HP-605

Ypmaprijs

€ 1.990,00

Nieuw product

Het hele jaar profiteert u wegens ons 150-jarig jubileum van een speciale aanbieding: bij iedere digitale piano krijgt u naast gratis levering en montage een gratis pianobank en hoofdtelefoon!

Met de Roland HP-605 heeft Roland de lat nog hoger gelegd. Door het gebruik van de SuperNATURAL Pianoklanken heeft u nooit meer een gebrek aan polyfonie, want deze klankopwekking werkt zonder samples. Elke toon wordt zelf gegenereerd en creëert daardoor een rijke textuur waarin alle aspecten van een pianoklank te horen zijn. 

Door het Acoustic Projection-luidsprekersysteem klinken de tonen simpelweg uitstekend. De HP-605 is uitgerust met een 3-weg systeem dat bestaat uit 6 luidsprekers waarvan elk gedeelte zijn eigen rol speelt in de creatie van de klank. Het verhoogde meubel draagt ook bij aan een verbeterde klankbalans en geeft het geheel een statige uitstraling.

Het nieuwe PHA-50 klavier biedt de klassieke uitstraling van houten toetsen maar het duurzame kunststoffen binnenframe zorgt er voor dat u jarenlang zonder enige slijtage op deze Roland piano kan spelen. Ze zijn zelfs zo ontworpen dat ze het hinderlijke tikken van de toetsen tegengaan. 's Nachts oefenen hoeft nu zelfs voor niemand tot overlast te zorgen!


Recommended Price: € 2.769,00
You save: € 779,00 (28.13 %)

YPSN logo zonderschaduw payoff dia-01


Een piano of vleugel is geen dagelijkse aanschaf. Integendeel, het is een investering voor vele jaren en dat vraagt om een zorgvuldige en weloverwogen beslissing. Die begint bij de keuze van uw leverancier. Laat u daarom uitgebreid voorlichten door vakmensen met passie.

Robijnstraat 5 1812 RB ALKMAAR HofYpma logo-01

Tel 072 541 44 00
E-mail info@ypmapianos.nl

Wij steunen

logo wit