Roland LX-7

Ypmaprijs

€ 3.499,00

Nieuw product

Het hele jaar profiteert u wegens ons 150-jarig jubileum van een speciale aanbieding: bij iedere digitale piano krijgt u naast gratis levering en montage een gratis pianobank en hoofdtelefoon!

De Roland LX-7 combineert een prachtig en elegant meubel met topkwaliteit pianoklanken, een uitgebreid speakersysteem en een geheel nieuw klavier.

Door de SuperNATURAL klankopwekking is elke toon die u speelt uniek. De Roland LX-7 kent geen polyfonie meer maar heeft het vermogen om elke klank afzonderlijk op te wekken zonder gebruik te maken van een sample. Hierdoor is het mogelijk om elk aspect van een pianoklank tot in de details aan te passen naar wens. Van de hardheid van de hamers tot de resonantie van het meubel. Het kan allemaal!

In het stijlvolle meubel zitten maar liefst 6 speakers die alle pianoklanken natuurgetrouw weergeven. Krachtige cabinetspeakers zorgen voor de pianoklank terwijl de bovenste speakers de resonantie van het meubel beïnvloeden. De frontspeakers geven de pianospeler het gevoel dat de piano luistert naar elke handeling die ze uitvoeren inclusief dramatische boventonen  en de hamergeluiden die anders ook te horen zouden zijn in een akoestische piano.

Op bestelling

Recommended Price: € 3.799,00
You save: € 300,00 (7.90 %)

YPSN logo zonderschaduw payoff dia-01


Een piano of vleugel is geen dagelijkse aanschaf. Integendeel, het is een investering voor vele jaren en dat vraagt om een zorgvuldige en weloverwogen beslissing. Die begint bij de keuze van uw leverancier. Laat u daarom uitgebreid voorlichten door vakmensen met passie.

Robijnstraat 5 1812 RB ALKMAAR HofYpma logo-01

Tel 072 541 44 00
E-mail info@ypmapianos.nl

Wij steunen

logo wit