Boston Rainbow Collection

Ypmaprijs

€ 24.811,00

Nieuw product

"Boston - designed by Steinway & Sons" bestaat 25 jaar! Sinds 1992 is Boston het beste alternatief voor ambitieuze pianisten en muziekinstellingen waar een Steinway & Sons instrument nog niet binnen het bereik ligt. Boston viert dit jubileum door u een uniek speciaal model aan te bieden: de "Rainbow Collection".

Uit meer dan 170 RAL-kleuren kunt u zelf de kleur kiezen van de binnenzijde van de vleugelklep. Wat is uw favoriete kleur? Welke kleur complementeert uw interieur het beste? U heeft de unieke mogelijkheid om uw vleugel aan te passen aan uw persoonlijke wens. En het is een subtiele aanpassing: alleen de binnenzijde van de klep onthult uw speciale kleur.

Op muzikaal vlak heeft deze vleugel alles wat u van een Boston mag verwachten: een direct reagerend speelmechaniek en een concertwaardige klank.

Ypma Piano's-Steinway Center Nederland heeft een exemplaar van het model GP-156 voor u in de showroom opgesteld. Wilt u weten welke kleur in deze vleugel schuilgaat? U van harte welkom om te komen kijken en spelen! De Rainbow kleurencollectie is overigens ook beschikbaar op alle andere vleugelmodellen van Boston.

Vanwege het 150-jarig jubileum van Ypma Piano's - Steinway Center Nederland nu 15% korting op alle nieuwe piano's en vleugels van Essex en Boston!

Productinformatie

MerkBoston
ModelGP-156 PE Rainbow Collection
UitvoeringZwart hoogglans, binnenkant klep keuze uit 170 RAL-kleuren
BouwjaarNieuw
Hoogte102 cm
Breedte151 cm
Diepte156 cm
Gewicht311 kg

Recommended Price: € 29.190,00
You save: € 4.379,00 (15.00 %)

YPSN logo zonderschaduw payoff dia-01


Een piano of vleugel is geen dagelijkse aanschaf. Integendeel, het is een investering voor vele jaren en dat vraagt om een zorgvuldige en weloverwogen beslissing. Die begint bij de keuze van uw leverancier. Laat u daarom uitgebreid voorlichten door vakmensen met passie.

Robijnstraat 5 1812 RB ALKMAAR HofYpma logo-01

Tel 072 541 44 00
E-mail info@ypmapianos.nl

Wij steunen

logo wit